Huisarts in opleiding

Omdat er grote behoefte is aan stageplaatsen voor huisartsen in opleiding van de Universiteit Leiden zijn wij in 2011 huisartsopleider geworden. Het kan u gevraagd worden of u door de huisarts in opleiding geholpen kunt worden. Het is voor de huisarts in opleiding van belang om veel patiënten te zien. De huisarts in opleiding werkt zelfstandig, maar als het nodig is kan hij/zij altijd met één van ons overleggen. Aan het eind van de dag spreken wij altijd met de huisarts in opleiding de dag door.

Sinds 1 september 2018 is Leonore Broekhof in de praktijk werkzaam. Hieronder stelt ze zich aan u voor:

Hallo ! Ik ben Leonore Broekhof en werk in deze praktijk als huisarts in opleiding, dit is mijn laatste jaar.

Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik 1,5 jaar in de kindergeneeskunde gewerkt en 9 maanden in de kinder- en jeugdpsychiatrie, waar ik veel heb geleerd.
Foto van Leonore

Huisarts is een prachtig beroep, ik hoop in deze praktijk veel te mogen leren en zien. Het is voor mij belangrijk dat de patiënt centraal staat en er aandacht is voor zijn of haar problemen en dat er samen tot een geschikte oplossing kan worden gezocht!